lördag 13 mars 2010

Kimberlie - Ett Nytt liv


 För några dagar sen läste jag ut Kim M Kimselius nya bok. Som vanligt var den spännande och man kunde inte ta blicken från boken. Det tog två dagar för mig att läsa den. Det snabbaste har varit en dag, då läste jag Det glömda kriget 1808-1809, som Kim M Kimselius också hade skrivit. Hennes nya bok Kimberlie - Ett Nytt Liv är fortsättningen på boken Kimberlie - Äventyr på Nya Zeeland
Båda böckerna är jätte bra. Det är roligt att Kimselius använder sitt namn och sina böcker i Kimberlie böckerna. Hennes böcker är värda att läsa. Även om de skulle kosta miljoner, ( men det gör de inte).

Såhär lät min reportage, till Kimselius, av den nya boken Kimberlie - Ett Nytt Liv:

Hej Kim, Jag har just läst klart Kimberlie- Ett nytt liv. Jag får bara säga OJ. Dina böcker får mig verkligen att börja tänka. Kimberlie var verkligen modig i slutet. Det dåliga med boken var nog i början om du förstår vad jag menar. Men det är bara för att jag hatar när några vänner, familj eller någon annan som står ...nära huvudrollen ''försvinner''. Jag kan bara inte tänka mig vad som händer när vi har ''försvunnit''. Men det i slutet när hon gjorde det modiga på berget för att få träffa ''du vet vad'' var nog den bästa delen, och smeknigen på hennes kind. (Försöker berätta utan att berätta boken för de som inte ha läst den änu)

Kram Jenny,
ps, Tack för att du är en sådan bra föfattare...